Ingrediënten    
                - 300 g bulger kookbuiltjes
 - 400 g kippenhaasje
 - 1 ui fijn gesneden
 - 1 sjalot fijn gesnipperd
 - 200 g jonge diepvries erwtjes
 - 1 1/2 broccoli in roosjes
 - 2 zakjes curry saus naar keuze
 - pezo
 - kippenkruiden
 - olijfolie
 - boter
 
        
    Porties: personen
    
                
        Instructies    
                - Snij de kip in stukjes, kruid met pezo en kippenkruiden. Bak ze aan in boter. Haal ze uit de pan.
 - Doe in dezelfde pan wat olijfolie en stoof de ui en de sjalot glazig.
 - Stoom de broccoli beetgaar. Kook de erwtjes in gezouten water beetgaar. Spoel de groenten onder koud stromend water.
 - Kook de bulger zoals aangegeven staat op de verpakking.
 - Verwarm de groentjes samen met de ui en de kippenblokjes, kruid met pezo en een geut olijfolie.
 - Maak de curry saus zoals aangegeven staat op de verpakking. Dresseer de borden.