Ingrediënten
- 300 g krieltjes
- 1 kleine rode ui fijn gesnipperd
- 1 avocado
- 1/2 komkommer geschild en ontdaan van zaadlijst
- 1 el Griekse yogurt
- cayennepeper
- pezo
- gedroogde dille
- 1 beetje citroensap
Porties: personen
Instructies
- Was de aardappelen en snijd ze in blokjes. Kook ze beetgaar in gezouten water. Laat afkoelen.
- Mix de avocado met een beetje citroensap glad. Meng er de eetlepel Griekse yoghurt onder en breng op smaak met pezo, dille en cayennepeper.
- Snij de komkommer in stukjes.
- Meng de ui en de komkommer onder de aardappelen. Roer er 1 à 2 eetlepels avocado-dressing onder en roer goed onder elkaar. Werk af met nog wat extra dille.
Notities
Lekker als bijgerecht bij de BBQ, op een koud buffet of bij een visgerecht.