Ingrediënten
- 800 g nieuwe aardappeltjes
- 1/2 chilipepertje
- 4 eetlepels zwarte olijven ontpitte
- 1 rode paprika
- 1/2 blikje ansjovis
- 4 takjes platte peterselie
- 4 takjes basilicum
- peper
- olijfolie
Porties: personen
Instructies
- Was de aardappelen goed en snij ze in mooie stukjes. Kook ze beetgaar in licht gezouten water. Giet af en laat afkoelen. Verwijder de schil.
- Snij de paprika in blokjes en stoom ze beetgaar.
- Snij de olijven in stukjes of laat ze heel, naar smaak.
- Snij de ansjovis in kleine stukjes.
- Snij de chilipeper fijn.
- Was en droog de kruiden. Hak ze fijn.
- Meng nu alles onder de aardappelen en kruid met een beetje peper en een geutje olijfolie.
- Leg vier vellen aluminiumfolie klaar.