Ingrediënten
- 1 pizzadeeg rechthoekig, Lidl
- 500 g champignons in plakjes gesneden
- olijfolie
- 2 teentjes look geperst
- 2 takjes tijm fijn gehakt
- 2 takjes rozemarijn fijn gehakt
- 1 geut cognac
- pezo
- 1 potje mozzarellabolletjes in plakjes
- geraspte parmezaan
- geraspte comté
- 1 potje truffelcarpaccio op olie Delhaize
- boter
Porties: stuks
Instructies
- Verwarm de oven voor op 220 graden.
- Bak de champignons in wat boter, voeg de look, de rozemarijn en de tijm toe en kruid met pezo. Blus met een geutje cognac. Pas op: als je een gasvuur hebt, kan door de alcohol de vlam in de pan slaan. Zorg ervoor dat je dampkap uit staat.
- Rol het deeg uit op een bakplaat bekleed met bakpapier.
- Bak de pizza 15 minuten in de oven.
Notities
Luxe pizza, ook vullend. Hier eet je geen ganse pizza van op, het is bedoeld als voorafje. Ook leuk op een buffet met verschillende gerechtjes, bv een brunch of pizzabuffet...