Broccoli-puree met gemarineerde lamskoteletjes
Recept Afdrukken
Porties
2 personen
Porties
2 personen
Broccoli-puree met gemarineerde lamskoteletjes
Recept Afdrukken
Porties
2 personen
Porties
2 personen
Ingrediënten
  • 500 g broccoli
  • 500 g kruimelige aardappelen bv. bintjes
  • 6 lamskoteletjes
  • 1 noot boter
  • 2 el zure room
  • pezono
Marinade
  • 3 el olijfolie
  • Afrikaanse kruiden bv. van Wiberg (online te bestellen)
Porties: personen
Instructies
  1. Marineer de lamskoteletjes: kruid ze met pezo, meng de olijfolie met de Afrikaanse kruiden, giet dit over de lamskoteletjes en laat ze een uurtje rusten. Draai ze af en toe.
  2. Kook de aardappelen gaar in gezouten water.
  3. Stoom de broccoli gaar
  4. Stamp de aardappelen en de broccoli fijn. Breng op smaak met pezono, de zure room en wat boter. Roer goed door.
  5. Haal de koteletjes uit de marinade. Bak de koteletjes in een pan, ze moeten nog rosé zijn vanbinnen.

Ik weet het:

niets is zo storend als zo’n venstertje wanneer je een site verlaat!

Maar naast het delen van mijn recepten, wil ik je laten kennismaken met mijn andere passie, nl. het Zuid-Franse plattelandsleven, waar ik bijna 4 maanden per jaar woon. Ik verhuur in het kleine dorpje Entrecasteaux  deze vakantiewoning.

Zonnige groetjes, Tinne