Ingrediënten
- 2 bruchetta's
- 4 el tomatensaus naar smaak
- 1/2 rode ui in halve ringen
- 4 schijfjes chorizo
- 2 schijfjes gekookte ham
- 16 zwarte olijfjes
- gemalen kaas
- 1 el kruidenkaas
- provençaalse kruiden
- oregano
- verse basilicum in reepjes gesneden
- 1 tomaat in schijfjes
Porties: personen
Instructies
- Verwarm de oven voor op 300 graden.
- Besmeer de bruchetta's met de tomatensaus en beleg met de ui, de ham en de chorizo. Daarop de schijfjes tomaten.
- Kruid met oregano en Provençaalse kruiden. Doe hier en daar wat kruidenkaas ertussen.
- Zet in de oven tot de kaas gesmolten en de bruchetta lichtgekleurd is. Blijf erbij, want het gaat zeer snel.
- Werk de bruchetta's af met basilicum.
Notities
Beleg de bruchetta naar smaak met bijvoorbeeld, pesto, pancetta, zongedroogde tomaatjes, paprika, feta, geitenkaas, enz...