Carpaccio van sint-jacobsvruchten
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Carpaccio van sint-jacobsvruchten
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
  • 6 stint-jacobsvruchten
  • 1 koffielepel roze peperbolletjes
  • pezo
  • olijfolie
  • bieslook fijn ge snipperd
  • 1/2 citroen het sap
Porties: personen
Instructies
  1. Steek de vruchten een half uurtje in de diepvries.
  2. Haal ze uit en snij flinter dun, leg ze op een bord.
  3. Doe er de roze peperbolletjes en de bieslook over de vruchten.
  4. Kruid af met pezo, olijfolie en het citroensap.
Notities

Mooi gerechtje om samen te genieten.

Fijn om wat verschillende gerechtjes op de tafel te zetten en iedereen neemt wat hij of zij wil.

Ik weet het:

niets is zo storend als zo’n venstertje wanneer je een site verlaat!

Maar naast het delen van mijn recepten, wil ik je laten kennismaken met mijn andere passie, nl. het Zuid-Franse plattelandsleven, waar ik bijna 4 maanden per jaar woon. Ik verhuur in het kleine dorpje Entrecasteaux  deze vakantiewoning.

Zonnige groetjes, Tinne