Ciabatta met pesto en mozzarella
Recept Afdrukken
Porties
2 personen
Porties
2 personen
Ciabatta met pesto en mozzarella
Recept Afdrukken
Porties
2 personen
Porties
2 personen
Ingrediënten
  • 1 ciabatta
  • 2 gele tomaten in schijfjes
  • 2 handjes rucola
  • 100 g roomkaas
  • 1 bolletje mozzarella in schijfjes
  • 60 à 70 g groene pesto
Porties: personen
Instructies
  1. Snij de ciabatta in de lengte doormidden en besmeer 1 helft met de roomkaas en kruid met pezo.
  2. Leg daarop de rucola, de tomaatjes en de mozzarella.
  3. Besmeer de andere helft van het broodje met de pesto en maak er een sandwich van.
  4. Draai het broodje strak in aluminiumfolie en leg 15 minuten in de koelkast tussen twee houten planken met wat gewicht op .
  5. Halveer de broodjes, steek er een prikker in en serveer.
Notities

Deze vulling is ook leuk tussen kleine broodjes op een buffet, dan hoeven ze niet tussen twee planken te rusten!

Ik weet het:

niets is zo storend als zo’n venstertje wanneer je een site verlaat!

Maar naast het delen van mijn recepten, wil ik je laten kennismaken met mijn andere passie, nl. het Zuid-Franse plattelandsleven, waar ik bijna 4 maanden per jaar woon. Ik verhuur in het kleine dorpje Entrecasteaux  deze vakantiewoning.

Zonnige groetjes, Tinne