Ingrediënten
- 1 broccoli in roosjes en beetgaar gestoomd
- 1 kleine ui fijn gesnipperd
- 1 dikke prei in halve ringen gesneden
- 100 g verse geitenkaas
- 3 eitjes losgeklopt
- 1 geutje melk
- pezono
- 1 koffielepel gedroogde tijm
- 1 handje verse basilicum grof gehakt
- olijfolie
Porties: personen
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Stoof de ui glazig in olijfolie.
- Voeg de prei toe, stoof tot de prei gaar is.
- Voeg de gestoomde broccoli roosjes toe en kruid met pezono.
- Kruid de eitjes met pezo, de tijm en de basilicum. Voeg een geutje melk toe.
- Vet een ovenschaal in met olijfolie. Doe het groentenmengsel in de ovenschaal. Verdeel de geitenkaas erover. Giet als laatste het eiermengsel over de groentjes.
- Zet 20 minuten in de oven. Werk af met nog enkele basilicum blaadjes.
Notities
Simpel, lekker en bovenal gezond.
Naar een idee van Sandra Bekkari.