Clafoutis met geitenkaas
Recept Afdrukken
Porties
2 personen
Porties
2 personen
Clafoutis met geitenkaas
Recept Afdrukken
Porties
2 personen
Porties
2 personen
Ingrediënten
  • 1 broccoli in roosjes en beetgaar gestoomd
  • 1 kleine ui fijn gesnipperd
  • 1 dikke prei in halve ringen gesneden
  • 100 g verse geitenkaas
  • 3 eitjes losgeklopt
  • 1 geutje melk
  • pezono
  • 1 koffielepel gedroogde tijm
  • 1 handje verse basilicum grof gehakt
  • olijfolie
Porties: personen
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Stoof de ui glazig in olijfolie.
  3. Voeg de prei toe, stoof tot de prei gaar is.
  4. Voeg de gestoomde broccoli roosjes toe en kruid met pezono.
  5. Kruid de eitjes met pezo, de tijm en de basilicum. Voeg een geutje melk toe.
  6. Vet een ovenschaal in met olijfolie. Doe het groentenmengsel in de ovenschaal. Verdeel de geitenkaas erover. Giet als laatste het eiermengsel over de groentjes.
  7. Zet 20 minuten in de oven. Werk af met nog enkele basilicum blaadjes.
Notities

Simpel, lekker en bovenal gezond.

Naar een idee van Sandra Bekkari.

Ik weet het:

niets is zo storend als zo’n venstertje wanneer je een site verlaat!

Maar naast het delen van mijn recepten, wil ik je laten kennismaken met mijn andere passie, nl. het Zuid-Franse plattelandsleven, waar ik bijna 4 maanden per jaar woon. Ik verhuur in het kleine dorpje Entrecasteaux  deze vakantiewoning.

Zonnige groetjes, Tinne