Ingrediënten
- 100 g grijze garnalen is ongeveer 300 g ongepelde garnalen
- 2 handjes ongezouten pistache nootjes fijn gehakt
- 1 hand bieslook fijn gesneden
- 1 bio citroen
- 1 potje zachte geitenkaas
- 10 spritzels zoute stokjes
Porties: balletjes
Instructies
- Dep de garnalen droog en hak fijn.
- Meng de geitenkaas met de garnalen en de bieslook.
- Voeg een beetje citroen zeste toe en breng op smaak met pezo. Zet 20 minuten in de vriezer: zo kan je makkelijker bolletjes rollen.
- Rol mooie balletjes en rol ze door de pistachenootjes. Laat ze mooi opstijven in de koelkast.
- Werk af en steek een halve spritzel in ieder balletje. En dien op.
Notities
Geitenkaas is snel te warm als je balletjes moet rollen, gevolg alles plakt aan je handen. Zorg dat het mengsel en je handen goed koud zijn en rol zeker niet te lang.