Gerookte zalm met aardappelsalade
Porties
2
personen
Porties
2
personen
Ingrediƫnten
500
g
asperges
4
plakjes
gerookte zalm
4
kwarteleitjes
peterselie
bieslook
2
kleine
augurkjes
5
kleine
gekookte aardappelen
mayo
2
grote langoustines
enkele kappertjes
Instructies
Schil de asperges en breek het harde deel eraf.
Kook de asperges beetgaar en laat afkoelen leg ze op de borden.
Daarop de gerookte zalm.
Kook de kwarteleitjes een 4 minuten en laat afkoelen.
Pel de eitjes en halveer.
Maak een tartaar sausje door de kruiden, de sjalot en de augurk fijn te hakken roer dit onder de mayo en de aardappelen.
Werk af met een langoustine, wat kappertjes en de kwarteleitjes.
Notities
Lekker en fris met al die kruiden, fijn om de rest van de gekookte aardappelen te verwerken.