Gerookte zalm met aardappelsalade
Porties
2personen
Porties
2personen
Ingrediƫnten
  • 500g asperges
  • 4plakjes gerookte zalm
  • 4 kwarteleitjes
  • peterselie
  • bieslook
  • 2kleine augurkjes
  • 5 kleine gekookte aardappelen
  • mayo
  • 2 grote langoustines
  • enkele kappertjes
Instructies
  1. Schil de asperges en breek het harde deel eraf.
  2. Kook de asperges beetgaar en laat afkoelen leg ze op de borden.
  3. Daarop de gerookte zalm.
  4. Kook de kwarteleitjes een 4 minuten en laat afkoelen.
  5. Pel de eitjes en halveer.
  6. Maak een tartaar sausje door de kruiden, de sjalot en de augurk fijn te hakken roer dit onder de mayo en de aardappelen.
  7. Werk af met een langoustine, wat kappertjes en de kwarteleitjes.
Notities

Lekker en fris met al die kruiden, fijn om de rest van de gekookte aardappelen te verwerken.