Gevulde medjouldadels
Recept Afdrukken
Porties
10 stuks
Porties
10 stuks
Gevulde medjouldadels
Recept Afdrukken
Porties
10 stuks
Porties
10 stuks
Ingrediënten
  • 1/2 potje verse geitenkaas met bieslook
  • 1 handje verse bieslook fijn gesnipperd
  • 1 handje verse peterselie fijn gesnipperd
  • 10 medjouldadels
Porties: stuks
Instructies
  1. Snij de dadels aan 1 kant open en haal de pit eruit. (snij ze niet gans door)
  2. Meng de geitenkaas met de bieslook en de peterselie en vul er de dadels mee. Dit gaat het beste met de achterkant van een koffielepeltje.
  3. Leg ze op een mooi bord om ze te serveren.
Notities

Het zoete van de dadels doet het goed met het pittige van de geiten kaas.

Wanneer onze vrienden komen eten probeer ik altijd enkele hapjes uit, dit was er 1 van, geslaagd denk ik want ze waren op!

Ik weet het:

niets is zo storend als zo’n venstertje wanneer je een site verlaat!

Maar naast het delen van mijn recepten, wil ik je laten kennismaken met mijn andere passie, nl. het Zuid-Franse plattelandsleven, waar ik bijna 4 maanden per jaar woon. Ik verhuur in het kleine dorpje Entrecasteaux  deze vakantiewoning.

Zonnige groetjes, Tinne