Groentesoep
Porties
4
personen
Porties
4
personen
Ingrediƫnten
1
rode ui
fijn gesnipperd
1
prei
fijn gesneden
3
wortels
in schijfjes
1
venkel
fijn gesneden
2
kleine
teentjes look
geperst
1
steranijs
400
g
tomaten polpa met look
albert heijn mutti
450
g
soepgroenten
diepvries
water
2
groentenbouillonblokjes
pezo
1
el
boter
1
l
water
Instructies
Laat de boter smelten en stoof er de ui in glazig.
Voeg de prei, venkel, wortel en de look toe, stoof even mee aan.
Doe er de tomatenblokjes en de soepgroenten bij.
Bevochtig met het water, tot de groentjes onderstaan.
Doe er de bouillonblokjes en het steranijs bij, laat 20 minuten zachtjes koken en kruid eventueel bij met pezo.
Schep de soep in diepe borden.
Notities
Lekkere dikke groentesoep met een speciaal anijs smaakje.