Groentesoep
Porties
4personen
Porties
4personen
Ingrediƫnten
  • 1 rode uifijn gesnipperd
  • 1 preifijn gesneden
  • 3 wortelsin schijfjes
  • 1 venkelfijn gesneden
  • 2kleine teentjes lookgeperst
  • 1 steranijs
  • 400g tomaten polpa met lookalbert heijn mutti
  • 450g soepgroentendiepvries
  • water
  • 2 groentenbouillonblokjes
  • pezo
  • 1el boter
  • 1 l water
Instructies
  1. Laat de boter smelten en stoof er de ui in glazig.
  2. Voeg de prei, venkel, wortel en de look toe, stoof even mee aan.
  3. Doe er de tomatenblokjes en de soepgroenten bij.
  4. Bevochtig met het water, tot de groentjes onderstaan.
  5. Doe er de bouillonblokjes en het steranijs bij, laat 20 minuten zachtjes koken en kruid eventueel bij met pezo.
  6. Schep de soep in diepe borden.
Notities

Lekkere dikke groentesoep met een speciaal anijs smaakje.