Ingrediënten
- 300 g kabeljauwhaasjes
- 2 tomaten
- 1/3 courgette
- 2 het groen van lente-uitjes
- beetje citroensap
- 2 takjes oregano
- 2 takjes citroentijm
- 1 teentje look
- 4 krielaardappeltjes
- 1/4 blok feta
- 1 geut olijfolie
- 1/2 koffielepel paprikapoeder
- pezo
Porties: personen
Instructies
- Was de krieltjes goed en kook ze beetgaar, ongeschild en in licht gezouten water. Laat afkoelen en snij in schijfjes.
- Snij de courgette in halve maantjes.
- Ontpit de tomaatjes en snij in kleine blokjes. Snij de lente-uitjes in ringetjes. Pers de look uit en zet alles onder de tomaten. Breng ze op smaak met wat olijfolie, paprikapoeder, citroensap en pezo.
- Leg twee keer twee stukken aluminiumfolie klaar, dus dubbel! Leg op elk stuk alufolie een stukje kabeljauw en kruid met pezo. Daarop de tomatenblokjes. Dan leg je trapsgewijs een krieltje en een courgetteschijfje op de tomatenblokjes. Verkruimel wat feta erover en werk af met een takje oregano en een takje citroentijm. Vouw het pakketje mooi dicht.
- Leg ongeveer 15 minuten op de BBQ.