Ingrediënten
Sausje
- 125 g Griekse yoghurt
- 1/4 teentje look geperst
- 3 takjes dragon
Vlees
- 2 kalkoenlapjes
- 2 el kruidenkaas
- 100 g quinoa
- 6 el maizena
- 2 eieren
Groenten
- 1/2 butternut pompoen
- 30 groene boontjes
- 50 g pancetta
- olijfolie
- boter
- pezo
- paprikapoeder
Porties: personen
Instructies
Sausje
- Hak de dragonblaadjes fijn. Meng de Griekse yoghurt met de dragon en de look. Kruid met pezo.
Vlees
- Leg het vlees tussen een vel plasticfolie op een houten snijplank en klop het wat platter met een vleeshamer of deegrol.
- Besmeer de lapjes met de kruidenkaas en rol ze op. Kruid de buitenkant met pezo.
- Haal de rolletjes eerst door de maïzena, dan door het losgeklopt ei en als laatste door de quinoa.
- Bak ze in olijfolie goudbruin, zorg dat het vlees doorbakken is.
Boontjes
- Kook de boontjes in gezouten water en spoel direct onder koud stromend water. Neem telkens vijf boontjes en rol er een plakje pancetta rond.
- Bak ze in een pan met boter.
Pompoen
- Verwarm de oven op 200 graden.
- Schil de pompoen en snij de pompoen in dikke frieten.
- Leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier en kruid ze met paprikapoeder en zout. Besprenkel ze met olijfolie en zet ze 20 minuten in de oven.
Afwerking
- Zet op ieder bord een kommetje met saus, wat frietjes, drie rolletjes met boontjes en de rollade.