Kervelpuree
Recept Afdrukken
Porties
2 personen
Porties
2 personen
Kervelpuree
Recept Afdrukken
Porties
2 personen
Porties
2 personen
Ingrediënten
  • 6 middelgrote aardappelen bintjes
  • 50 g verse kervel fijn gehakt
  • 1 noot goede boter
  • 1 geut melk
  • pezono
Porties: personen
Instructies
  1. Kook de aardappelen gaar in gezouten water.
  2. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn met wat boter en melk.
  3. Roer er nu de kervel door en kruid naar smaak met pezono.
Notities

Lekker bij vis.

Ik weet het:

niets is zo storend als zo’n venstertje wanneer je een site verlaat!

Maar naast het delen van mijn recepten, wil ik je laten kennismaken met mijn andere passie, nl. het Zuid-Franse plattelandsleven, waar ik bijna 4 maanden per jaar woon. Ik verhuur in het kleine dorpje Entrecasteaux  deze vakantiewoning.

Zonnige groetjes, Tinne