Ingrediënten    
                - 2 konijnenbillen
 - 250 g worteltjes in lucifers gesneden
 - 2 takken selder in elleboogjes gesneden
 - 2 tomaten gepeld, zaden verwijderd en in blokjes gesneden
 - 50 g zwarte olijven
 - 1 el kappertjes
 - 100 ml droge witte wijn
 - 1 koffielepel witte wijnazijn
 - 1 koffielepel rietsuiker
 - pezo
 - olijfolie of boter
 - blanke roux
 
        
    Porties: personen
    
                
        Instructies    
                - Kruid het konijn met pezo en bak het aan in een pan met boter of olijfolie.
 - Blus met witte wijn.
 - Voeg de worteltjes en de selder toe, laat onder deksel garen op een zacht vuurtje tot het konijn zacht is.
 - Doe de olijven en de kappertjes erbij, laat nog 5 minuten verder stoven.
 - Voeg de azijn en de suiker toe.
 - Proef en kruid indien nodig bij met pezo.
 - Bind de saus een beetje met blanke roux.
 
        Notities    
                Konijn op een andere manier klaargemaakt en ook zeker lekker.
Je kan er kroketjes, puree of krieltjes bij serveren.