Koude pastasalade met pesto
Porties
4
personen
Porties
4
personen
Ingrediƫnten
250
g
spirelli
5
tal
zongedroogde tomaatjes
fijn gesneden
15
zwarte olijven
grof gesneden
1
handje
pijnboompitjes
1
hand
rucola
grof gehakt
3
opgelegde artisjok
in vier gesneden
50
g
groene pesto
1
handje
Parmezaan krullen
1
geut
olijfolie
100
g
feta
in kleine blokjes gesneden
Instructies
Kook de spirelli zoals aangegeven staat op de verpakking. Giet af en spoel onder koud stomend water.
Meng er de pesto en een geut olijfolie onder.
Rooster de pijnboompjes in een droge pan mooi bruin en voeg toe aan de pasta.
Grill de artisjok in een grillpan, snij in stukjes en roer onder de pasta.
Meng de rucola, de olijfjes, de feta, de tomaatjes en de Parmezaan onder de pasta.
Notities
Deze pasta is lekker bij gourmet, buffet, BBQ enz…