Koude pastasalade met pesto
Porties
4personen
Porties
4personen
Ingrediƫnten
  • 250g spirelli
  • 5tal zongedroogde tomaatjesfijn gesneden
  • 15 zwarte olijvengrof gesneden
  • 1handje pijnboompitjes
  • 1hand rucolagrof gehakt
  • 3 opgelegde artisjokin vier gesneden
  • 50g groene pesto
  • 1handje Parmezaan krullen
  • 1geut olijfolie
  • 100g fetain kleine blokjes gesneden
Instructies
  1. Kook de spirelli zoals aangegeven staat op de verpakking. Giet af en spoel onder koud stomend water.
  2. Meng er de pesto en een geut olijfolie onder.
  3. Rooster de pijnboompjes in een droge pan mooi bruin en voeg toe aan de pasta.
  4. Grill de artisjok in een grillpan, snij in stukjes en roer onder de pasta.
  5. Meng de rucola, de olijfjes, de feta, de tomaatjes en de Parmezaan onder de pasta.
Notities

Deze pasta is lekker bij gourmet, buffet, BBQ enz…