Ingrediënten
Salade
- gemengde jonge slablaadjes
- 450 g warm gerookte zalm Lidl
- 1 hand peterselie fijn gesnipperd
- 2 handjes dille
- 2 handjes basilicum
- 2 handjes koriander
- 200 g groene druifjes gehalveerd
- 250 g artisjokharten op olie
- 200 g radijsjes
- Himalaya zout
- azijn
Dressing
- 250 g volle platte kaas
- 100 g gorgonzola
- 1 sjalotje fijn gesnipperd
- 1 teentje look fijn gesneden
- citroensap
- zwarte peper
Porties: personen
Instructies
- Snij de radijsjes in dunne plakjes, doe ze in een kommetje en bestrooi ze lichtjes met wat Himalaya zout en wat azijn. Laat ze wat marineren.
- Mix alle ingrediënten voor de dressing tot een gladde saus. Dit gaat zeer goed met de nutribullet. Heb je die niet, gebruik dan een staafmixer.
- Verwijder de vel van de zalm en snij in stukjes.
- Verdeel de sla over 4 borden. Daarop de zalm, de artisjokharten, de druifjes en de radijsjes. Verdeel daarop de groene kruiden. Serveer de saus apart zo kan iedereen naar wens saus nemen.
- Lekker met een stukje stokbrood.