Ingrediënten
- 4 velletjes bladerdeeg
- 1 el groene pesto
- 2 stukjes gerookte zalm
- 1 schijfje mozzarella
- 8 radijsjes
- 1/2 komkommer
- Himalaya zout
- azijn
Porties: personen
Instructies
- Snij met behulp van een dresseerring 4 rondjes uit de bladerdeeg vellen.
- Besmeer 2 velletjes met pesto en beleg ze met een half mozzarella plakje en. wat zalm, daarop het andere velletje bladerdeeg. Maak de rand een beetje nat met wat water, zo plakken ze makkelijker aan elkaar.
- Verwarm het wafelijzer op medium stand. En bak ze mooi bruin.
- Snij de radijsjes in fijne plakjes , besprenkel ze met een klein beetje azijn en een snuif zout.
- Schil de komkommer en haal de zaadlijst eruit, snij in mooie stukjes en besprenkel ook met wat azijn en een snuifje zout.
- Halveer de wafeltjes en leg ze op een houten plank samen met de groentjes.
Notities
Dit is een leuk idee om met een paasbrunch te serveren.
Je kan de wafeltjes eventjes opwarmen in het wafelijzer.