Stoom de groentjes, behalve de tomaatjes beetgaar. Spoel ze onder koud stromend water.
Zorg dat het vlees op kamertemperatuur is. Haal het een uur voor het bakken uit de koelkast.
Kruid het vlees goed met pezo en bak het mooi bruin in een pan met boter.
Haal het vlees uit de pan en besmeer het met mosterd en de gefrituurde uitjes.
Blus de pan van het vlees met wijn, water en ahornsiroop.
Kruid met het bouillonblokje en pezo.
Laat de saus inkoken en bind een beetje met bruine roux.
Vet een ovenschaal in met olijfolie, leg de groentjes en het vlees erin.
Bak 15 minuten in de oven.
Lijken de uitjes te verbranden, dek dan het vlees af met aluminiumfolie.
Laat het vlees 5 minuten rusten en snij het in stukken.
Verdeel het vlees, de saus en de groentjes over de borden.
Lekker met krieltjes in de oven.
Notities
Kruid het vlees goed en kleur goed aan, zodat het mooi gebakken uit de oven komt.