Meloen met prosciutto en munt
Recept Afdrukken
Porties
2 personen
Porties
2 personen
Meloen met prosciutto en munt
Recept Afdrukken
Porties
2 personen
Porties
2 personen
Ingrediënten
  • 1/2 charentais meloen
  • 90 g prosciutto
  • 1 handje munt
  • olijfolie
  • zwarte peper uit de molen
  • Himalaya zout
Porties: personen
Instructies
  1. Haal de pitjes met een lepel uit de meloen en snij ze in partjes. Verwijder de schil.
  2. Verdeel over de twee bordjes. Drapeer de ham tussen de partjes meloen en kruid met pezo.
  3. Druppel de olie erover en werk af met de munt.
Notities

Fris, simpel, lekker en kleurrijk zomers voorgerechtje.

Het moet niet altijd ingewikkeld zijn. De olijfolie, pezo en de munt geven wel een meerwaarde aan dit gerecht, proberen maar!

Ik weet het:

niets is zo storend als zo’n venstertje wanneer je een site verlaat!

Maar naast het delen van mijn recepten, wil ik je laten kennismaken met mijn andere passie, nl. het Zuid-Franse plattelandsleven, waar ik bijna 4 maanden per jaar woon. Ik verhuur in het kleine dorpje Entrecasteaux  deze vakantiewoning.

Zonnige groetjes, Tinne