2wortelsmet de dunschiller in sliertjes en fijn gehakt
2takkenselderin blokjes gesneden
1eltomatenpuree
1elbloem
350mlwater
1/2rundsbouillonblokje
1elworcestersaus
pezono
Instructies
Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water.
Giet af en stamp fijn met een nootje boter, de kaas en de mosterd.
Breng op smaak met pezono.
Bak het gehakt rul.
Voeg de ui, de selder, tomatenpuree en de wortels toe.
Bestrooi met bloem en laat even mee aanbakken.
Blus met het water.
Kruid met 1/2 bouillonblokje, worcestersaus en pezo.
Laat 15 minuten sudderen, zodat het wat indikt.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Doe het gehakt-groenten mengsel in een ovenschotel.
De puree er boven op en zet 25 minuten in de oven.
Notities
Deze ovenschotel kan je makkelijk op voorhand maken en het moment zelf enkel nog opwarmen in de oven.