Paashapje met ei en paprika
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Paashapje met ei en paprika
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
  • 1/2 gele paprika in brunoise
  • 2 eitjes hard gekookt
  • 1 klein sjalotje fijn gesnipperd
  • 1/2 koffielepel currypoeder
  • 2 el mayonaise
  • 1/2 koffielepel honing
  • 1/2 jonagold in brunoise, besprenkel met citroen
  • 1 elp elp yoghurt
  • 1/2 the lepel mosterd
  • pezo
  • verse bieslook
  • 1/2 citroen
Porties: personen
Instructies
  1. Blancheer de paprika 3 minuten in kokend water en spoel in koud water.
  2. Plet de eitjes fijn.
  3. Meng de sjalot, appel en ei onder elkaar.
  4. Men de mayonaise, yoghurt, curry en de honing onder elkaar.
  5. Meng het eimengsel met het mayonaisemengsel en kruid verder af naar smaak.
  6. Doe wat paprika in een amuse glaasje en daarop het eimengsel, werk af met bieslook.
Notities

Leuk op een paasbuffet of brunch.

De mooie gele kleuren van Pasen.

Ik weet het:

niets is zo storend als zo’n venstertje wanneer je een site verlaat!

Maar naast het delen van mijn recepten, wil ik je laten kennismaken met mijn andere passie, nl. het Zuid-Franse plattelandsleven, waar ik bijna 4 maanden per jaar woon. Ik verhuur in het kleine dorpje Entrecasteaux  deze vakantiewoning.

Zonnige groetjes, Tinne