Ingrediënten
- 1/2 gele paprika in brunoise
- 2 eitjes hard gekookt
- 1 klein sjalotje fijn gesnipperd
- 1/2 koffielepel currypoeder
- 2 el mayonaise
- 1/2 koffielepel honing
- 1/2 jonagold in brunoise, besprenkel met citroen
- 1 elp elp yoghurt
- 1/2 the lepel mosterd
- pezo
- verse bieslook
- 1/2 citroen
Porties: personen
Instructies
- Blancheer de paprika 3 minuten in kokend water en spoel in koud water.
- Plet de eitjes fijn.
- Meng de sjalot, appel en ei onder elkaar.
- Men de mayonaise, yoghurt, curry en de honing onder elkaar.
- Meng het eimengsel met het mayonaisemengsel en kruid verder af naar smaak.
- Doe wat paprika in een amuse glaasje en daarop het eimengsel, werk af met bieslook.
Notities
Leuk op een paasbuffet of brunch.
De mooie gele kleuren van Pasen.