Parelcouscous met Marokkaanse groentjes
Porties
2
personen
Porties
2
personen
Ingrediƫnten
2
zakjes
parelcouscous
2
rode ui
fijn gesnipperd
200
g
wortels
in schijfjes gesneden
2
pruimtomaten
ontpit en in blokjes gesneden
1
klein blik
kikkererwten
60 gram
1/2
courgette
in staafjes gesneden
20
tal
zwarte olijven
1
koffielepel
ras-el-hanout
let op is pikant
200
g
vegan kippenreepjes
kokosolie
pezo
100
ml
water
Instructies
Stoof de ui aan in een wokpan met kokosolie.
Voeg de kippenreepjes toe en bak mee aan.
Voeg de wortels en de kikkererwten toe en kruid met ras el hanout en pezo.
Voeg de courgette en het water toe, laat 10 minuutjes pruttelen, tot alles beetgaar is.
Kook ondertussen de parelcouscous zoals aangegeven staat op de verpakking.
Voeg de olijven als laatste toe, proef en kruid indien nodig bij.
Verdeel de parelcouscous over de borden en schep de Marokkaanse groentjes er bovenop.
Notities
Ook lekker met echte kip en aubergines, paprika enz.