Parelcouscous met Marokkaanse groentjes
Porties
2personen
Porties
2personen
Ingrediƫnten
  • 2zakjes parelcouscous
  • 2 rode uifijn gesnipperd
  • 200g wortelsin schijfjes gesneden
  • 2 pruimtomatenontpit en in blokjes gesneden
  • 1klein blik kikkererwten60 gram
  • 1/2 courgettein staafjes gesneden
  • 20tal zwarte olijven
  • 1koffielepel ras-el-hanoutlet op is pikant
  • 200g vegan kippenreepjes
  • kokosolie
  • pezo
  • 100ml water
Instructies
  1. Stoof de ui aan in een wokpan met kokosolie.
  2. Voeg de kippenreepjes toe en bak mee aan.
  3. Voeg de wortels en de kikkererwten toe en kruid met ras el hanout en pezo.
  4. Voeg de courgette en het water toe, laat 10 minuutjes pruttelen, tot alles beetgaar is.
  5. Kook ondertussen de parelcouscous zoals aangegeven staat op de verpakking.
  6. Voeg de olijven als laatste toe, proef en kruid indien nodig bij.
  7. Verdeel de parelcouscous over de borden en schep de Marokkaanse groentjes er bovenop.
Notities

Ook lekker met echte kip en aubergines, paprika enz.