Ingrediënten
- 1 pitta broodje
- 1 eetlepel tzazkikisaus zie recept Tzatziki
- 1 cocktailtomaatje
- 1 schijf augurk
- 2 stukjes gemarineerde entrecote
- 1 geut olijfolie
- pezo molen
- 2 koffielepels gedroogde oregano
Porties: persoon
Instructies
- Marineer de entrecote: smeer het vlees in met olijfolie aan de twee kanten en kruid hem vervolgens met pezo en de gedroogde oregano, laat hem nu een uurtje op kamertemperatuur marineren.
- Maak de tzazkiki, zie recept Tzatziki!
- Snij de tomaatjes en de augurk in plakjes.
- Bak het vlees saignant of naar eigen smaak. Er moet geen vetstof in de pan want er hangt genoeg olie aan het vlees.
- Bak ondertussen het pitabroodjes in de broodrooster.
- Snij het vlees in mooie plakjes.
- Beleg nu het broodje, eerst wat saus, daarop de tomaatjes, de augurk en als laatste het vlees.
Notities
Het vlees is ook zeer lekker op de BBQ!