Preisoepje met masala
Porties
4personen
Porties
4personen
Ingrediƫnten
  • 3 uiengrof gesneden
  • 3 preiengrof gesneden
  • 1blik kokosmelk
  • 1l water
  • 1 kippenbouillonblokje
  • 2koffielepels tikka masala pasta
  • olijfolie
  • enkeletakjes verse koriander
Instructies
  1. Stoof de ui aan in wat olijfolie.
  2. Voeg de prei toe en stoof even mee aan.
  3. Doe er de kokosmelk, het water, het bouillonblokje en de tikka masala erbij en laat 20 minuten zachtjes koken, tot alles gaar is.
  4. Mix de soep met de staafmixer glad.
  5. Proef de soep en kruid eventueel bij met pezo.
  6. Serveer de soep in kommetjes en werk af met enkele blaadjes koriander.
Notities

Lekker licht pikant soepje met zuiderse smaak.