Ingrediënten
- 500 g bintjes
- 100 ml karnemelk
- pezono
- 2 eitjes
- 1 geut azijn
- 2 grote tomaten
- 100 g grijze garnalen
- 1 handje bieslook
- himalayazout
Porties: personen
Instructies
- Schil de aardappelen en kook gaar.
- Giet af en prak ze met de karnemelk en kruid met pezono.
- Ontpit de tomaten en snij in blokjes.
- Snipper de bieslook fijn.
- Kook water. Zodra het kookt, zet je het minder en voeg je een goede geut azijn toe.
- Breek de eitjes in kleine kopjes.
- Laat het water kolken. Wanneer het zachtjes draait, gooi je in 1 beweging beide eitjes erin. Laat ze 3 minuten in het water liggen.
- Haal uit met de schepspaan.
- Leg puree op het bord, een eitje er bovenop, daarop wat garnalen, rond de puree de tomatenblokjes en strooi er wat bieslook over.
- Doe op het eitje een draai van de zoutmolen!