Ingrediënten    
                - 350 g kippenhaasje
 - 2 eetlepels sushiazijn
 - 1 eetlepel honing
 - 1 koffielepel vijfkruidenmengeling
 - 1 koffielepel gembersiroop
 - 1 koffielepel piment d'espelette
 - 5 eetlepels olijfolie
 - 2 eetlepels ketjapmanis
 - pezo
 - 2 perzikken
 - 100 g blauwe bessen
 - 1 rode biet voorgekookt
 - 2 handjes veldsla
 - 1 handje pecannoten
 
        
    Porties: personen
    
                
        Instructies    
                - Meng alle ingrediënten voor de marinade en giet over de kip, meng goed en dek af. Zet minstens een uur in de frigo, liefst langer.
 - Snij de perzikken in partjes en grill ze in een droge pan, tot ze lichtjes zijn gekleurd.
 - Spoel de sla en doe in een mooie schaal.
 - Snij de rode biet in lucifers en leg over de sla, ook de perzikken, de besjes en de noten. Werk af met wat olijfolie en wat pezo.
 - Rijg de kippenhaasjes aan een ijzeren saté prikker en grill ze op de BBQ.
 - Serveer de satés met de fruitige salade.
 
								
        