Sint-Jakobsvrucht met truffel
Recept Afdrukken
Porties
2 personen
Porties
2 personen
Sint-Jakobsvrucht met truffel
Recept Afdrukken
Porties
2 personen
Porties
2 personen
Ingrediënten
  • 6 Sint jakobsvruchten
  • 1 potje truffelschaafsels op olie
  • pezo
  • tuinkers
  • 1 blok parmezaan
  • 1 nootje boter
Porties: personen
Instructies
  1. Kruid de Sint-Jakobsvruchten met pezo en bak ze in goed hete boter. Ze moeten vanbinnen nog mooi glazig zijn en aan de buitenkant mooi gebruind.
  2. Leg op elk bord drie vruchten en schaaf er een beetje parmezaan over, wat truffelplakjes en wek af met tuinkers en wat olie van de truffels.
Notities

Dit is een zeer delicieux gerechtje, zeer smaakvol en super lekker!

En bovendien nog simpel te maken ook.

Ik weet het:

niets is zo storend als zo’n venstertje wanneer je een site verlaat!

Maar naast het delen van mijn recepten, wil ik je laten kennismaken met mijn andere passie, nl. het Zuid-Franse plattelandsleven, waar ik bijna 4 maanden per jaar woon. Ik verhuur in het kleine dorpje Entrecasteaux  deze vakantiewoning.

Zonnige groetjes, Tinne