Spirelli met worstjesvlees, granenmosterd en zure room
Recept Afdrukken
Porties
2 personen
Porties
2 personen
Spirelli met worstjesvlees, granenmosterd en zure room
Recept Afdrukken
Porties
2 personen
Porties
2 personen
Ingrediënten
  • 250 g spirelli
  • 2 dikke boerenworsten
  • 1 koffielepel venkelzaad
  • 200 ml kippenbouillon
  • 1 el granenmosterd
  • 1 potje zure room
  • bieslook fijn gesnipperd
  • pezono
  • blanke roux
Porties: personen
Instructies
  1. Haal het vlees uit de worsten en bak met het venkelzaad rul in een droge pan.
  2. Giet de bouillon en de zure room erbij. Breng op smaak met pezono en dik de saus een beetje in met blanke roux.
  3. Kook de pasta zoals aangegeven staat op de verpakking. Giet af en roer de saus onder de spirelli.
  4. Werk af met bieslook.
Notities

Eens iets anders dan alweer een rode saus.

Zeer lekker, hou je niet zo van anijssmaak, laat het venkelzaad weg of halveer de hoeveelheid.

Ik weet het:

niets is zo storend als zo’n venstertje wanneer je een site verlaat!

Maar naast het delen van mijn recepten, wil ik je laten kennismaken met mijn andere passie, nl. het Zuid-Franse plattelandsleven, waar ik bijna 4 maanden per jaar woon. Ik verhuur in het kleine dorpje Entrecasteaux  deze vakantiewoning.

Zonnige groetjes, Tinne