Ingrediënten
- 200 g kabeljauw
- 1 courgette
- provenvençaalse kruiden
- pezo
- olijfolie
- 2 grote trosjes kerstomaatjes
- 2 lente-uitjes
Porties: personen
Instructies
- Snij met de mandoline mooie dunne plakjes van de courgette en grille ze in een grillpan.
- De rest van de courgette mag in kleine blokjes.
- Ook de vis en de lente-uitjes mogen in kleine stukjes.
- Meng alles goed, ook met de provençaalse kruiden, wat pezo en een beetje olijfolie.
- Smeer twee ramequin potjes in met olijfolie en vul ze nu met de courgette linten, dit doe je met overlapping en laat ze wat over de rand hangen zodat je straks je vulling kan afdekken.
- Vul ze nu met het vismengsel en duw wat aan, sluit met de courgette linten.
- Leg de tomaatjes in een ovenschaal, kruid ze met pezo en wat olijfolie.
- Zet de oven op 180 graden en plaats de vis 20 minuten in de oven, de tomaatjes zet je er de laatste 10 minuutjes bij.
- Draai de ramequin potjes om op een bord en serveer met de tomaatjes. Smakelijk!