Ingrediënten
- 50 gram hazelnoten
- 1 el kokosolie
- 3 medjoul dadels
- 250 gram Grieks yoghurt
- 2 avocado’s
- 2 el honing
- 1 limoen het sap en de zeste
- 2 kiwi's in halve schijfjes
- enkele blaadjes verse munt
Porties: personen
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Week de dadels zonder pit in water.
- Smelt de kokosolie in een steelpannetje.
- Hak de noten grof.
- Snij de dadels in stukken.
- Doe de dadels, noten en de kokosolie en de cutter en mix.
- Doe dit mengsel op een beklede bakplaat met bakpapier, duw het mengsel wat plat en bak 10 minuten in de oven. Laat afkoelen en verkruimel.
- Maak de avocado's zuiver en doe in een blender, doe er de yoghurt, het citroen zeste de honing en het sap van de limoen bij en mix glad.
- Schil de kiwi en snij in halve cirkels.
- Doe wat notenkruim in een glaasje daarop de avocadocrème en dan de kiwi, werk af met wat munt.