Ingrediënten    
                - 2 zakjes rijst
 
        Marinade    
                - 1 klein varkenshaasje in fijne reepjes gesneden
 - 4 el olijfolie
 - 1 el droge sherry
 - 4 el water
 - 3 el sojasaus
 
        Groentjes    
                - 200 g fijne boontjes zuiver gemaakt
 - 1 rode puntpaprika in stukken gesneden
 - 1 klein blikje mais
 - 1 teentje look geperst
 - 1.5 cm gember geraspt
 - 2 lente-uitjes in ringetjes gesneden
 - 1 handjes verse koriander afwerking
 
        
    Porties: personen
    
                
        Instructies    
                - Meng alles voor de marinade onder elkaar. Voeg het vlees toe en meng goed, laat 1 uur marineren.
 - Stoom de boontjes en de paprika beetgaar. Spoel onder koud stromend water.
 - Bak de reepjes vlees aan in een droge pan. Voeg de gestoomde groentjes, de look, de gember en de mais toe.
 - Kook ondertussen de rijst zoals aangegeven staat op de verpakking.
 - Voeg de rest van de marinade en de lente-uitjes toe aan de groentjes, warm nogmaals goed door.
 - Serveer de rijst met de wok en werk af met verse koriander.