Zalm kroketjes in de airfryer
Recept Afdrukken
Porties
12 à 14 balletjes
Porties
12 à 14 balletjes
Zalm kroketjes in de airfryer
Recept Afdrukken
Porties
12 à 14 balletjes
Porties
12 à 14 balletjes
Ingrediënten
  • 1 blikje roze zalm
  • 1 eitje
  • 1 el parmezaan geraspt
  • 1 el bieslook fijn gesneden
  • paneermeel
  • 1 el olijfolie
Porties: balletjes
Instructies
  1. Laat de zalm uitlekken en verwijder het vel en graatjes.
  2. Doe de zalm in een kom en plet fijn met een vork. Roer het eitje, de parmezaan en de bieslook door de zalm, breng op smaak met pezo. Rol balletjes van de zalm mengsel.
  3. Roer de olijfolie onder het paneermeel. Rol de balletjes door het paneermeel.
  4. Leg een velletje bakpapier in de airfryer, daarop de balletjes, zorg ervoor dat ze elkaar niet raken. Zet de airfryer op 200 graden en bak ze 10 minuten in de airfryer. De airfryer hoef je niet voor te verwarmen.
  5. Ze zijn klaar als ze mooi bruin zien. Lekker met een dipsausje.

Ik weet het:

niets is zo storend als zo’n venstertje wanneer je een site verlaat!

Maar naast het delen van mijn recepten, wil ik je laten kennismaken met mijn andere passie, nl. het Zuid-Franse plattelandsleven, waar ik bijna 4 maanden per jaar woon. Ik verhuur in het kleine dorpje Entrecasteaux  deze vakantiewoning.

Zonnige groetjes, Tinne