Zalm uit de oven met kruidenkorstje en frisse salade
Porties
2personen
Porties
2personen
Ingrediënten
2stukjeszalm met vel
4elroomkaas natuur
1grote hand bieslookfijn gesneden
1 à 2elpaneermeel
1/2citroenhet sap
1/2komkommergeschild en in stukjes gesneden
1/4krop slagewassen en droog gezwierd
200gkerstomaatjesgehalveerd
olijfolie
pezo
witte wijnazijn
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Leg de zalm in een ingeoliede ovenschaal en kruid met pezo.
Verdeel de roomkaas over de zalm.
Meng het citroensap, het paneermeel en de bieslook onder elkaar en verdeel dit over de roomkaas.
Bak de zalm 15 minuten in de oven.
Meng ondertussen de sla, tomaatjes en de komkommer onder elkaar.
Kruid de salade met pezo, besprenkel met olijfolie en een geutje witte wijnazijn.
Meng goed en verdeel over de borden.