Ingrediënten
- 2 zakjes zero pasta
- 2 uien fijn gesneden
- 250 g gehakt
- 1 klein potje tomatenpuree
- 1 rode paprika in blokjes gesneden
- 1 groene paprika in blokjes gesneden
- 1 gele paprika in blokjes gesneden
- pezo
- oregano
- cayennepeper
- italiaanse kruiden
- olijfolie
- 2 handjes gemalen kaas
Porties: personen
Instructies
- Stoof de ui glazig in olijfolie.
- Voeg het gehakt toe en bak rul. Doe er het tomatenpuree bij en laat even meebakken.
- Doe er nu de paprikablokjes bij en kruid met pezo, Italiaanse kruiden, cayennepeper en oregano. Voeg eventueel een geutje water toe zodat het niet kan aanzetten.
- Spoel ondertussen de zero pasta met koud water. Knip hem met een keukenschaar wat korter, zo kan je de pasta beter mengen onder de saus.
- Wanneer de groentjes beetgaar zijn voeg dan de pasta toe en roer goed om. Bak twee minuitjes mee en het is klaar.
- Verdeel over de borden en werk af met geraspte kaas.