Zuiderse pasta met gegrilde paprika
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Zuiderse pasta met gegrilde paprika
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
  • 250 g spirelli
  • 125 g gegrilde paprika op olie bv. Lidl in kleine blokjes
  • 1 teentje look geperst
  • 2 handjes parmezaan schaafsel van blok
  • 2 handjes rucola gehakt
  • pezo
  • olijfolie
  • zwarte olijven facultatief
Porties: personen
Instructies
  1. Kook de pasta gaar in gezouten water, spoel direct onder koud stromend water. Laat goed uitlekken en afkoelen.
  2. Stoof het teentje look aan in wat olijfolie met de paprikablokjes. Gebruik ook de olie van de paprika's, deze bevat zeer veel smaak. Zet ze onder de pasta.
  3. Meng de rucola en de kaas onder de pasta.
  4. Kruid met pezo en indien nodig nog wat olijfolie.
  5. Naar smaak kan je er nog wat zwarte olijfjes aan toevoegen.
Notities

Zeer lekkere pasta boordevol smaak en kleur.

Lekker bij de BBQ, maar staat zeker ook op je buffet.

Ik weet het:

niets is zo storend als zo’n venstertje wanneer je een site verlaat!

Maar naast het delen van mijn recepten, wil ik je laten kennismaken met mijn andere passie, nl. het Zuid-Franse plattelandsleven, waar ik bijna 4 maanden per jaar woon. Ik verhuur in het kleine dorpje Entrecasteaux  deze vakantiewoning.

Zonnige groetjes, Tinne