Ingrediënten
- 250 g spirelli
- 125 g gegrilde paprika op olie bv. Lidl in kleine blokjes
- 1 teentje look geperst
- 2 handjes parmezaan schaafsel van blok
- 2 handjes rucola gehakt
- pezo
- olijfolie
- zwarte olijven facultatief
Porties: personen
Instructies
- Kook de pasta gaar in gezouten water, spoel direct onder koud stromend water. Laat goed uitlekken en afkoelen.
- Stoof het teentje look aan in wat olijfolie met de paprikablokjes. Gebruik ook de olie van de paprika's, deze bevat zeer veel smaak. Zet ze onder de pasta.
- Meng de rucola en de kaas onder de pasta.
- Kruid met pezo en indien nodig nog wat olijfolie.
- Naar smaak kan je er nog wat zwarte olijfjes aan toevoegen.
Notities
Zeer lekkere pasta boordevol smaak en kleur.
Lekker bij de BBQ, maar staat zeker ook op je buffet.