Ingrediënten
- 3 varkenshaasjes
- 200 g spinazie
- 100 g spekblokjes
- 1 sjalot fijn gesneden
- 1 teentje look geperst
- 100 g ricotta
- 100 g philadelphia
- 80 g parmezaan geraspt
- 2 pakjes seranoham
- pezo
- olijfolie
Porties: personen
Instructies
- Meng de ricotta, de philadelphia en de parmezaan onder elkaar.
- Hak de spinazie kort en laat slinken in een hete pan met olijfolie. Haal uit de pan en laat uitlekken. Meng onder de kazen.
- Bak in dezelfde pan de spekblokjes met de sjalot en de look. Meng dit onder de kazen.
- Snij het varkenshaasje overlangs in, niet helemaal doorsnijden. Kruid met pezo en vul ze met de vulling.
- Zet ongeveer 25 minuten in de oven, kan verschillen naargelang de dikte van het vlees
Notities
Gemakkelijk 's morgens voor te bereiden om 's avonds in de oven te schuiven, wanneer uw gasten zijn toegekomen.
Lekker met krieltjes en gemengde groentjes in de oven.
Als sausje: champignonroomsaus of mosterdsaus.
Niks zo gemakkelijk dan dat je alles in de oven kan schuiven, relax zelf ook als je gasten hebt!