Iberische ham gevuld met dadels en nootjes
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Iberische ham gevuld met dadels en nootjes
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
  • 1 handje munt
  • 50 g pistachenootjes
  • 50 g gedroogde dadels
  • 80 g iberian ham
  • peper uit de molen
Porties: personen
Instructies
  1. Tip: open het vlees goed op voorhand zodat het wat kan ademen, anders plakt het aan elkaar!
  2. Versnipper de munt.
  3. Hak de noten.
  4. Snij de dadels fijn en meng alles onder elkaar en kruid met peper.
  5. Beleg elk lapje vlees met het mengsel en rol op.
  6. Leg ze op een mooie bord of houten plank.
Notities

Dit hapje is mooi gecombineerd op een houten lange plank samen met nog andere vlees- en kaashapjes, zoals een meloenbolletje met ham, een vijgpartje met serano enz....

Ik weet het:

niets is zo storend als zo’n venstertje wanneer je een site verlaat!

Maar naast het delen van mijn recepten, wil ik je laten kennismaken met mijn andere passie, nl. het Zuid-Franse plattelandsleven, waar ik bijna 4 maanden per jaar woon. Ik verhuur in het kleine dorpje Entrecasteaux  deze vakantiewoning.

Zonnige groetjes, Tinne