Ingrediënten
Puree
- 500 g loskokende aardappelen
- 1 el granen mosterd
- 50 g cheddar-kaas geraspt
- 1 nootje boter
Gehakt-groentenmengeling
- 250 g kalfsgehakt
- 1 ui fijn gesnipperd
- 2 wortels met de dunschiller in sliertjes en fijn gehakt
- 2 takken selder in blokjes gesneden
- 1 el tomatenpuree
- 1 el bloem
- 350 ml water
- 1/2 rundsbouillonblokje
- 1 el worcestersaus
- pezono
Porties: personen
Instructies
- Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet af en stamp fijn met een nootje boter, de kaas en de mosterd. Breng op smaak met pezono.
- Bak het gehakt rul.
- Bestrooi met bloem en laat even mee aanbakken. Blus met het water. Kruid met 1/2 bouillonblokje, worcestersaus en pezo. Laat 15 minuten sudderen, zodat het wat indikt.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Doe het gehakt-groenten mengsel in een ovenschotel. De puree er boven op en zet 25 minuten in de oven.