Paté met mango en opgelegde sjalotjes
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Paté met mango en opgelegde sjalotjes
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
  • 4 stukjes paté of foie gras
  • 2 sjalotjes in halve ringetjes gesneden
  • 100 ml azijn
  • 50 gram kristalsuiker
  • 1/2 mango in kleine dobbelsteentjes
  • peper uit de molen
  • 4 sneetjes toastbrood
Porties: personen
Instructies
  1. Kook de azijn met de suiker op en voeg er de sjalotjes aan toe, laat 10 minuten zachtjes garen. Giet in een kommetje en laat afkoelen.
  2. Toast het toastbrood en snij in twee.
  3. Leg op ieder bordje een stukje paté met wat mango en wat gemarineerde sjalotjes. Serveer er het toastbrood bij.
Notities

Een feestelijk voorgerechtje en zeker wanneer je foie gras gebruikt.

Simpel, lekker en snel klaar!

Ik weet het:

niets is zo storend als zo’n venstertje wanneer je een site verlaat!

Maar naast het delen van mijn recepten, wil ik je laten kennismaken met mijn andere passie, nl. het Zuid-Franse plattelandsleven, waar ik bijna 4 maanden per jaar woon. Ik verhuur in het kleine dorpje Entrecasteaux  deze vakantiewoning.

Zonnige groetjes, Tinne