Ingrediënten
- 1/2 mango
- 3 el olijfolie
- 1/2 el witte wijnazijn
- pezo
- 1 zakje gemengde jonge sla
- 10 blauwe druiven gehalveerd
- 1 tak groene selder in boogjes
- 2 lente-uitjes in ringetjes
- 1 hand walnoten grofgehakt
- 200 g kippenhaasje
- kippenkruiden
- boter
Porties: personen
Instructies
- Schil de mango, snij in blokjes en doe in de cutter. Voeg de witte wijnazijn, olijfolie en de peper toe. Mix glad.
- Was de sla.
- Kruid de kip met kippenkruiden en pezo. Snij de grote stukken wat kleiner. Bak de kip in wat boter.
- Stel de salade samen: Doe de sla in een diep bord, voeg er de noten, druiven, lente-uitjes, walnoten en de kip toe. Serveer de saus apart.
Notities
Lekkere salade met een verrassend sausje.
Serveer er eventueel wat brood bij.