Ingrediënten
- 2 zalmfilets zonder vel
- 70 g gerookte zalm fijn gesneden
- 1 Romeinse sla
- 2 lente-uitjes in ringetjes gesneden
- 1/2 rode ui fijn gesneden
- 2 takjes dragon fijn gesnipperd
Dressing
- 1/2 citroen het sap
- 2 el Griekse yoghurt
- 3 el olijfolie
- 1 koffielepel mosterd
- pezo
Porties: stuks
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Kruid de zalm met pezo en leg hem op een met bakpapier beklede bakplaat Zet 12 minuten in de oven en laat afkoelen.
- Maak de bladeren los van de sla en was ze voorzichtig. Droog de bladeren wat af met keukenrol. Leg ze op een plateau.
- Maak de dressing: Meg de yoghurt, het citroensap, de mosterd en de olijfolie onder elkaar. Breng op smaak met pezo. Is de dressing te dik, voeg dan een beetje water toe.
- Trek de zalm in stukjes en meng deze onder de gerookte zalm. Verdeel de zalm over de slabladen. Daarop de rode ui, de lente-uitjes en de dragon. Werk af met wat dressing.
- Zet de rest van de saus bij op de plateau zo kan iedereen extra saus nemen. Iedereen neemt een wrap en plooi hem dicht, smakelijk.