Ingrediënten
- 300 g kalfsgehakt
- 1 teentje look geperst
- 1 el amandelmeel
- 12 blaadjes basilicum fijn gehakt
- 1 broccoli in roosjes
- 250 g kastanje champignons in vier gesneden
- 4 el parmazaan geraspt
- 125 à 150 ml sojaroom
- 200 g speltpasta
Porties: personen
Instructies
- Meng het gehakt met de look, het amandelmeel en de basilicum. Kruid met pezo en rol er kleine balletjes van.
- Stoom de broccoli goed gaar.
- Bak de balletjes gaar in olijfolie. Haal ze uit de pan. Voeg terug wat olie of boter toe en bak de champignons aan, kruid met pezo.
- Kook de pasta in gezouten water zoals aangegeven staat op de verpakking.
- Mix de broccoli glad met de Parmezaan, de sojamelk en breng op smaak met pezo.
- Meng de pasta met de saus en verdeel over twee borden, daarop de balletjes en de champignons. Werk af met nog enkele basilicumblaadjes.
Notities
Naar een recept van Sandra Bekkari.