Ingrediënten
- 2 stukjes zalm met vel
- 4 el roomkaas natuur
- 1 grote hand bieslook fijn gesneden
- 1 à 2 el paneermeel
- 1/2 citroen het sap
- 1/2 komkommer geschild en in stukjes gesneden
- 1/4 krop sla gewassen en droog gezwierd
- 200 g kerstomaatjes gehalveerd
- olijfolie
- pezo
- witte wijnazijn
Porties: personen
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Leg de zalm in een ingeoliede ovenschaal en kruid met pezo.
- Bak de zalm 15 minuten in de oven.
- Meng ondertussen de sla, tomaatjes en de komkommer onder elkaar. Kruid de salade met pezo, besprenkel met olijfolie en een geutje witte wijnazijn. Meng goed en verdeel over de borden.
- Leg het stukje zalm bij de salade.
Notities
Zalm weer een keertje anders.
Gezond gerechtje!
Je kan er ook puree of brood bij serveren.